16.7 C
Londra
Salı, Mayıs 14, 2024

Beyoncé hayranları, Rönesans turu için masraftan kaçınmıyorlar.

Beyoncé hayranları, Rönesans turu için masraftan kaçınmıyorlar

LONDRA, 31 Mayıs (Reuters) – Beyoncé’nin hayranları “BeyHive” olarak bilinen topluluk “Rönesans Dünya Turu” sırasında onu görebilmek için vahşi bir şekilde hareket ediyor.

Para ve mesafe, kuzey Amerika’da 57 konserin ve Avrupa’da 14 konserin olduğu 40 şehirde idolünüz çağırdığında hiç önemli değil.

San Francisco’dan Jimmy Long 10 Mayıs’taki açılış gösterisi için Stockholm’e uçtu. 370 dolarlık ön sıra “Club Renaissance” koltuklarını bulduktan sonra benzer ABD temelli biletlerin 1.200 dolar veya daha fazla olduğu düşünülürse bu bir fırsattı.

“Erkek arkadaşıma ‘İsveç’e gitmek istiyor musun? Evet mi hayır mı? Karar vermek için 9 dakikamız var.'” diye mesaj attım.

İngiltere merkezli Ayo Awokoya 4 buçuk saat yerine 6 saat süren zorlu Manchester-Londra tren yolculuğunu yaşamasına rağmen umutlandı.

“Oraya vardığımda inanılmaz harika bir deneyim gibi hissettim,” dedi.

Beyonce, bazı insanları hayatın önceliklerine uyanmaya teşvik etti.

“Öğretmenler çok zor zamanlar yaşadılar ve pandemide ailemden insanları kaybettim” dedi Rio de Janeiro’da bir ilkokul öğretmeni olan Janny Nascimento. “Bundan sonra yaşama isteği uyandı hiç yapmadığım şeyleri yapmak için dışarı çıkmak istedim.”

Janny, Frankfurt Almanya’daki Club Renaissance biletleri için 5.000 reais harcamasının yanı sıra ilk uçuşu için 6.000 reais ($1.199,21) harcadı.

Son Haberler
Benzer Haberler